Gecertificeerd

Beheerder

Over het onderwijs

Heb jij een passie voor dienstverlening? Ben jij gestructureerd, nauwkeurig en houd je van orde?
Dan is administrateur een vak voor jou en hebben wij de opleiding die jou daar naartoe brengt. Bij ons kun je een beroepsopleiding volgen die past bij jouw omstandigheden, een opleiding met een flinke breedte.

Beheerders zijn te vinden in de meeste sectoren en u kunt zowel privé als openbaar werken. Bovendien zijn de taken op zich gevarieerd. Van financiële vragen over aankopen, verkopen, bestellingen en facturen tot personeelsvragen en klantenbeheer. Wat de taken van een administrateur kenmerkt, hangt af van het vakgebied waarin je wilt werken. Met onze training krijgt u uiteraard de gelegenheid om kennis te maken met de vragen die te maken hebben met de taken van de beheerder.

Als je later je kennis wilt verdiepen en vooruitgang wilt boeken in je carrière, is dit een opleiding die je de basis heeft gegeven om op verder te bouwen met verdere studies.  Met onze training krijg je alle kennis die je nodig hebt om als beheerder aan de slag te kunnen.

De training omvat ongeveer 6-8 weken voltijdstudie.

Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd Beheerder  bedraagt ​​€ 980, het gehele honorarium op één factuur. Of € 328, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Peter Thuresson
Economie Master in Business Administration

Hoofdleraar in Nederland,  Saskia Sterkenburg

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy