Gecertificeerd

CAD-technicus

Over het onderwijs

Een professionele rol als CAD-technicus hebben betekent betrokken zijn bij de ontwikkeling van de producten van de toekomst door middel van innovatie en creativiteit voor de ontwikkeling van nieuwe producten

en los bouwtechnische uitdagingen op in een driedimensionale computeromgeving. Het is een beroep waar de arbeidsmarkt en de industrie voortdurend behoefte aan hebben en waar voortdurend vraag naar is. De vraag is gebaseerd op steeds complexere producten en productieprocessen, producten waar klanten en de markt om vragen.

De training heeft tot doel u goede vaardigheden bij te brengen in een modern 3D CAD-systeem. Ook 2d-CAD leer je in de opleiding. CAD staat voor Computer Aided Design (DAK). In deze opleiding maak je gebruik van een moderne parametrische 3d-CAD tool voor de productie van details, machineonderdelen, machines en staalconstructies en later maak je productiedocumenten en kun je vervolgens simulaties uitvoeren.

De training vindt plaats met behulp van video's, lezingen, opdrachten en projecten. De training gaat over het lesgeven in CAD en we verkopen de software niet. De software wordt gedownload van de website van de CAD-leverancier. Academy Online helpt bij de koppeling met de software. Dit wordt getoond in het cursusportaal zodra u bent ingelogd op de training. Mogelijk heb je een studiecertificaat nodig dat je bij support bestelt.

Na het volgen van de training heb je onder andere het volgende geleerd:

Moderne professionele CAD-tools gebruiken om details en
samenstellingen te creëren en vervolgens tekenmateriaal (productie- of
productietekeningen) te produceren voor details en samenstellingen.  3D-CAD-tools gebruiken voor de productie van detail- en assemblagesimulaties en uitvoeringen.  Gebruik maken van tekentechnieken.  Ik heb een aantal standaarden, normen en regels geleerd die van toepassing zijn op tekeningen.
Inleiding tot productontwikkeling.

Na de opleiding beschik je over de kennis en vaardigheden om in bouwteam te werken in het proces van idee tot eindproduct, waarbij je onder andere
meehelpt bij het tekenen, construeren en produceren van productiedocumenten (productietekeningen).

Jouw toekomstige beroepsrol na afronding van je opleiding kan onder meer CAD-tekenaar, machineontwerper, prototypetechnicus, productontwikkelaar zijn, maar je kunt
ook als inkoper of verkoper in de industrie aan de slag, aangezien zulke tekeningen de basis vormen van alle onderhandelingen, d.w.z. wat er gekocht of verkocht moet worden.
Je toekomstige baan, na het voltooien van je opleiding, kan zijn in adviesbureaus, de metaalindustrie, mechanische werkplaatsen en de meubelindustrie, enz.

Om aan de training deel te kunnen nemen, moet je beschikken over een computer met Windows (PC), maar als je een Mac-computer hebt, moet je het Windows-besturingssysteem op je Mac installeren. Het is mogelijk om Windows gratis (of bijna) te krijgen voor een Mac-computer, je kunt googlen en de oplossing online vinden.

Autodesk stelt de volgende eisen aan de pc:

Besturingssysteem: 64-bit Microsoft Windows 10
Processor (CPU): minimaal 2,5 GHz
Ramgeheugen: minimaal 16 GB
Vrije ruimte op de harde schijf: minimaal 50 GB
Moet muis gebruiken

De training omvat ongeveer 14 weken voltijdstudie.

Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd CAD-technicus bedraagt ​​€ 2.480, het gehele honorarium op één factuur. Of € 620, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Salam Adabanian
Docent - doceert bouwtechnologie
Civiel ingenieur
Mechanisch ontwerper

Hoofdleraar in Nederland,  Maarten Hermans

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy