Dit is hoe het werkt!

Het cursusportaal

Je leest de training zelf in ons cursusportaal, wanneer het jou uitkomt. Al het materiaal is aanwezig: op het scherm opgenomen lezingen, films, foto's van de lezingen, oefeningen en opdrachten. Je hebt een jaar lang toegang tot elk van de modules van een opleiding, vanaf het moment dat je met de betreffende module bent begonnen.

Tijdens je studie heb je via e-mail contact met de docent als je vragen of problemen tegenkomt en als je feedback krijgt op je inzendingen. De oefentaken zijn bedoeld om het besproken materiaal te oefenen en te consolideren.

In het cursusportaal bevindt zich ook een forum waar u kunt communiceren met de docent en andere cursisten.


Diploma

Na een afgeronde en volledig betaalde training, met goedgekeurde resultaten op alle inlevertaken, ontvang je een certificaat of diploma, afhankelijk van welke training je hebt gevolgd. Het bewijs wordt per e-mail verzonden.

Een certificering of diploma betekent dat u de taken heeft voltooid en behaald waaruit blijkt dat u een bepaalde mate van kennis op het betreffende vakgebied heeft bereikt. Certificering en diploma's worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde en competente docenten.


Ondersteuning en vragen

Als je vragen hebt over registratie, betaling of je lopende studie, stuur dan een e-mail naar info@academyonlinenederland.nl 

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy