Gecertificeerd

Huis Stylist

Beschrijving

Deze professionele training voor huisstylisten en homestaging-consulenten is bedoeld om u de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om een ​​baan veilig te stellen en inkomsten te genereren als huisstylist na voltooiing van het programma.

De opleiding bevat omvattende theoretische training, praktijkvoorbeelden, maar ook praktische oefeningen en opdrachten. Bovendien gaat de training in op de fijne kneepjes van het beheren van uw eigen bedrijf in de branche. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen wij naar het inhoudsplan op deze pagina.

Het primaire doel van de opleiding is om u na het afsluiten van de in staat te stellen om verschillende soorten Homestaging en Homestylingopdrachten, ongeacht de omvang ervan, vakkundig uit te kunnen voeren. Na afronding van de opleiding heeft u uitstekende perspectieven op een baan, als werknemer of als zelfstandige. Als u aan het einde van de training de tests met goed gevolg aflegt, krijgt u een certifikaat van Certified Homestylist en Homestaging Consultant.

De opleiding omvat ongeveer 4 weken voltijdstudie.

U kan zelf uw studietempo sturen.

Aanmelding

We ontvangen je aanmelding graag schriftelijk via het onderstaande webformulier. of stuur ons een e-mail. Vermeld in je bericht voor welke beroepsopleiding of cursus je je
aanmeldt. Welkom bij Academy Online waar we je verder helpen op weg naar succes! Als je vragen hebt alvorens je aan te melden, stuur dan een e-mail
naar info@academyonlinenederland.nl

Aanmeldingsformulier

Betaling

De prijs voor de opleiding Gecertificeerd Huis Stylist bedraagt ​​€ 1.060. U kan de hele opleiding in één keer vooraf betalen, of elke module apart (€ 530). Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Ingespeelde, gesproken lezingen en beeldmaterial
  • Oefeningen
  • Opdrachten die verbeterd worden door de docent
  • Doorlopende ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaat

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het aanmeldingsformulier in en geef aan hoe je wilt betalen of stuur ons een e-mail via info@academyonlinenederland.nl


Hoofddocent, Filip Thuresson
Homestylist & Homestaging consultant
Interieurarchitect
Vastgoedbeheerder

Docent in Nederland, Maarten Hermans
Gediplomeerd Architect
Interieurarchitect
Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy