Gecertificeerd

Hulpmiddelendocent (hulpleerkracht)

Over het onderwijs

Hulpmiddelendocent - de opleiding voor wie wil werken in het kleuter- en basisonderwijs. 

Wil jij bijdragen aan het betekenisvol maken van de schooldag van leerlingen?

Elke student is uniek en heeft verschillende manieren om kennis te verwerven. Om aan de behoeften van alle leerlingen te kunnen voldoen, heeft de school alle vaardigheden nodig die beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Als leerkracht heb je de mogelijkheid om een ​​belangrijk onderdeel te zijn van het leren en de betekenis van leerlingen op school. Met jouw werk kun je voor veel studenten een groot verschil maken. Het belangrijkste is dat je het echt leuk vindt om met kinderen en jongeren te werken.

De taken zijn gevarieerd en wisselend, wat elke dag spannend maakt. Ze kunnen een stimulerende leeromgeving creëren, het onderwijs ontwikkelen, individuele motiverende gesprekken voeren en deelnemen aan een werkteam waar meningen vanuit jouw perspectief belangrijk zijn.

Dit betekent dat je een sleutelfiguur bent voor de specifieke behoeften die zowel praktisch als maatschappelijk bestaan. Met de theoretische kennis en vaardigheden in gespreksmethodologie word je een unieke kracht waarmee je als leerstofdocent rekening moet houden.

Het doel van de opleiding is het opdoen van kennis om een ​​onderwijsactiviteit te kunnen ondersteunen en assisteren. In de training leer je onder meer over het schoolsysteem, het Verdrag inzake de Rechten van het Kind, diagnoses en ook bijzondere onderwijstermen. Er zijn voorbeelden van uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen en die aanpassingen, ondersteuning, een laagaffectieve behandeling en motiverende gesprekken vereisen.

De structuur bestaat uit op het scherm opgenomen lezingen, materialen, relevante films, quizzen en opdrachten waarin je je reflecties over de aanpak van verschillende theorieën toelicht. Omdat dit vak over 'zachte waarden' gaat, zullen er verschillende oefeningen met een 'casus' plaatsvinden. Dat wil zeggen, een situatie die je moet interpreteren, erover moet nadenken, verschillende benaderingen moet benadrukken en problematiseren.

Deze training onderscheidt zich van vergelijkbare trainingen doordat deze niet is bedoeld voor een specifieke doelgroep, maar een breed perspectief biedt en ook bij oudere studentengroepen kan worden ingezet.

De opleiding omvat ongeveer 5 weken voltijdstudie.

Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd Hulpmiddelendocent bedraagt ​​€ 1.155, het gehele honorarium op één factuur. Of € 231, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Ewa Fankhauser

Opgeleid kleuterleidster en persoonlijke coach. Ruim twintig jaar ervaring in het lerarenberoep met de nadruk op handicaps.

Jarenlange ervaring met LSS accommodatie voor kinderen en jongeren.


Hoofdleraar in Nederland,  Silfana Almakdase

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy