Gecertificeerd

 Kinderverzorger

Over het onderwijs

Gedij jij in een onderwijsomgeving en heb je een oprechte interesse in kinderen en hun ontwikkeling en leren? Dan is de opleiding kinderopvang iets voor jou. Werken met kinderen is een belangrijke taak en vereist een grote inzet terwijl je actief werkt om de kinderen voor te bereiden op de start van school. De taken van de gastouder op de peuterschool omvatten zowel verzorgende als educatieve werkzaamheden.

De opleiding geeft je de mogelijkheid en kennis om als kinderbegeleider aan de slag te kunnen gaan op een kleuterschool. Je werkt dan op basis van het kleutercurriculum. Houd er rekening mee dat gemeenten en andere werkgevers speciale regels en voorschriften kunnen hebben met betrekking tot de onderwijsvorm en onderwijscertificaten als basis voor een dienstverband. Het is de verantwoordelijkheid van de cursist om, voordat hij of zij bij ons gaat trainen, na te gaan wat van toepassing is.

De opleiding voor gastouders is digitaal, dat wil zeggen dat de opleiding bestaat uit leren via de cursuspagina, powerpointlessen, tutorials, opgenomen colleges. Je leest de cursusonderdelen zelfstandig en onderzoekt ze vervolgens aan de hand van oefeningen en opdrachten die worden beoordeeld met het cijfer Geslaagd, Mislukt met de mogelijkheid tot voltooiing. Op een bepaald moment tijdens de opleiding moet je ook 4 weken stage lopen op een kleuterschool. Je bepaalt zelf wanneer je dit wilt doen en regelt zelf je stage. Tijdens je stage krijg je opdrachten die je moet uitvoeren en die ook worden getoetst. Om het onderwijs flexibel en individueel aan te passen, kunt u op de cursuspagina 24 uur per dag toegang krijgen tot al het cursusmateriaal. Daar vind je al het studiemateriaal, maar ook alle oefeningen en opdrachten.

De opleiding omvat ongeveer 25 weken voltijdstudie.

Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd Kinderverzorger bedraagt ​​€ 1.360, het gehele honorarium op één factuur. Of € 170, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Ditte Storck Christensen

Hoofdleraar in Nederland,  Silfana Almakdase

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy