Gecertificeerd

Marketingassistent

Over het onderwijs

Een marketingassistent moet nauwgezet en creatief zijn en graag zowel intern als extern communiceren.  Als marketingassistent sta je in voor het administratieve beheer van verschillende marketingprojecten en het produceren van marketingmateriaal, vaak in samenwerking met andere bedrijven, bijvoorbeeld reclamebureaus.  

Je hebt veel ballen in de lucht en hebt afwisselend werk. Je houdt je bezig met het plannen van marketingactiviteiten, het beheren van het klantenregister van het bedrijf en het opvolgen van diverse marketingactiviteiten.  De training begint met de organisatiecursus, waarin je leert hoe verschillende organisaties werken en welke problemen zich kunnen voordoen. Je krijgt dan een basiscursus bedrijfskunde en ondernemerschap. Vervolgens gaan we verder met marketing en verkoop, die het fundamentele onderdeel vormen van het runnen van een functionerend bedrijf.  

Digitale communicatie via verschillende kanalen wordt steeds gebruikelijker en belangrijker. We gaan via digitale communicatie met de verschillende kanalen.  Tot slot bespreken we hoe u intern en extern kunt communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.  Bij een groter bedrijf werk je op de marketingafdeling.  

Er zijn banen in de particuliere sector, maar ook in de staat, de gemeente en het provinciebestuur.

De opleiding omvat ongeveer 6 weken voltijdstudie.

Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd Marketingassistent bedraagt ​​€ 1.240, het gehele honorarium op één factuur. Of € 248, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Peter Thuresson
Economie Master in Business Administration

Hoofdleraar in Nederland,  Saskia Sterkenburg

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy