Gecertificeerd

Ondernemer

Beschrijving

Vraag jij je af of dit het moment is om een succesvolle ondernemer te worden?

 Het opleidingsprogramma Ondernemer, dat bestaat uit 4 cursusmodules:
Een bedrijf starten (2 modules) en Een bedrijf leiden (2 modules), biedt je de vereiste basiskennis om een eigen bedrijf op te starten en te leiden.

Tijdens de opleiding krijg je een compleet beeld van wat het betekent
om stap voor stap een bedrijf op te starten en te runnen. Het programma helpt je om de stap te zetten van bedrijfsidee naar het opstarten en vervolgens verder ontwikkelen van je eigen bedrijf. Elke lesmodule bevat veel verschillende onderwerpen die je als
ondernemer moet leren beheersen. 

Tijdens je studie heb je contact met de cursusleider als je vragen of problemen hebt en als je feedback krijgt op je opdrachten. Interactie is mogelijk via chat, e-mail en telefoon. Door het hele studieprogramma heen zijn oefeningen en inleveropdrachten opgenomen, zodat je voortdurend kunt nagaan of je de vereiste kennis hebt verworven.

De opleiding omvat ongeveer 4-5 weken voltijdstudie.
U kan zelf uw studietempo sturen.

Aanmelding

We ontvangen je aanmelding graag schriftelijk via het onderstaande webformulier. of stuur ons een e-mail. Vermeld in je bericht voor welke beroepsopleiding of cursus je je
aanmeldt. Welkom bij Academy Online waar we je verder helpen op weg naar succes! Als je vragen hebt alvorens je aan te melden, stuur dan een e-mail 
naar info@academyonlinenederland.nl

Aanmeldingsformulier

Betaling

De prijs voor de opleiding Gecertificeerd Ondernemer bedraagt ​​€ 1.170. U kan de hele opleiding in één keer vooraf betalen, of elke module apart (€ 293). Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Ingespeelde, gesproken lezingen en beeldmaterial
  • Oefeningen
  • Opdrachten die verbeterd worden door de docent
  • Doorlopende ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaat

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het aanmeldingsformulier in en geef aan hoe je wilt betalen of stuur ons een e-mail via info@academyonlinenederland.nl


Hoofddocent, Peter Thuresson
Economie Master in Business Administration

Docent in Nederland,  Saskia Sterkenburg

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy