Gecertificeerd

Ontwerp Assistent

Beschrijving

Droom je van een carrière in mode en kleding, interieurontwerp, kleur en vorm? Heb jij een passie voor trends, om je creatief uit te drukken en tegelijkertijd een organisator te zijn die van structuur en orde houdt?

Als Ontwerpassistent ben jij de rechterhand van de Ontwerper. Jouw taken zijn het creëren van structuur en het assisteren bij schetsen, kleurstalen en patronen.

Jij bent degene die het werk laat stromen en die de structuur heeft over het ontwerpproces, verantwoordelijk is voor kleuren en schetsen die de collectie bijhouden.

De opleiding tot ontwerpassistent geeft je inzicht en kennis over de factoren die mode en trends bepalen en hoe je succesvolle collecties voor textielmodebedrijven kunt creëren. Je leert het hele ontwerpproces en de basis ervan.

Het onderwijs is direct gekoppeld aan theorie en praktische aspecten. Al het onderwijs wordt gegeven door een leraar die zelf in de branche werkt. De trends zijn altijd in ontwikkeling en de trainingen volgen deze om tot de beste op de markt te behoren.

De training is voornamelijk in het Zweeds, maar technische uitdrukkingen en termen in het Engels komen voor omdat Engels de geaccepteerde industrietaal is.

De opleiding omvat ongeveer 4 weken voltijdstudie.

U kan zelf uw studietempo sturen.

Aanmelding

We ontvangen je aanmelding graag schriftelijk via het onderstaande webformulier. of stuur ons een e-mail. Vermeld in je bericht voor welke beroepsopleiding of cursus je je
aanmeldt. Welkom bij Academy Online waar we je verder helpen op weg naar succes! Als je vragen hebt alvorens je aan te melden, stuur dan een e-mail
naar info@academyonlinenederland.nl

Aanmeldingsformulier

Betaling

De prijs voor de opleiding Gecertificeerd Ontwerp Assistent bedraagt ​​€ 1.275. U kan de hele opleiding in één keer vooraf betalen, of elke module apart (€ 425). Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Ingespeelde, gesproken lezingen en beeldmaterial
  • Oefeningen
  • Opdrachten die verbeterd worden door de docent
  • Doorlopende ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaat

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het aanmeldingsformulier in en geef aan hoe je wilt betalen of stuur ons een e-mail via info@academyonlinenederland.nl


Hoofddocent, Rebecca Bjellverud
Lange ervaring in modeontwerp, productontwikkeling en creatief leiderschap
Runt eigen merk. Freelances als modeontwerper

Docent in Nederland, Maarten Hermans
Gediplomeerd Architect
Interieurarchitect

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy