Registratie en betaling

Kennisgeving

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen. Door uw registratie te ontvangen, gaat u ermee akkoord dat wij bij onze registratie met uw persoonlijke gegevens omgaan. De eenvoudigste manier om je in te schrijven is door het formulier onderaan de trainingspagina in te vullen. U kunt ook rechtstreeks een e-mail sturen naar

info@academyonlinenederland.nl

We hebben je voor- en achternaam, e-mailadres nodig, voor welke opleiding je je wilt inschrijven en welke betalingsoptie je kiest. Als er een gedeeltelijke betaling wordt aangevraagd, hebben wij ook uw BSN-nummer nodig. Wij sturen u dan een factuur per e-mail. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u per e-mail een welkomstbericht en krijgt u toegang tot het cursusportaal. Begin dan gewoon met studeren!


Betaling

Prijzen vindt u bij de desbetreffende training. Er zijn drie betalingsmogelijkheden; het volledige honorarium op factuur, per module vooraf vóór elke module of gedeeltelijke betaling gedurende 12 maanden. De prijs is inclusief:

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefen- en indieningstaken
  • Continue ondersteuning via e-mail
  • Uitreiking en verzending van certificaten/diploma’s via e-mail
Certificaten/diploma’s worden pas ontvangen na volledige betaling.

Ondersteuning en vragen

Als je vragen hebt over registratie, betaling of je lopende studie, stuur dan een e-mail naar info@academyonlinenederland.nl 

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy