Gecertificeerd

Student- en docentassistent

Over het onderwijs

Wil jij op school aan de slag als ondersteuning voor leerlingen en docenten? Dan is dit de opleiding die jij zoekt.

Onze opleiding tot Gecertificeerd Student- en docentassistent ontwikkelt uw kennis van kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende handicaps in de kleuterschool, op school en in de samenleving.

Het onderwijs ontwikkelt uw vermogen om kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap met respect te ontmoeten en te werken op basis van een inclusieve benadering gebaseerd op een democratische waardenbasis, mensenrechten en het Verdrag inzake de Rechten van het Kind.

De training verdiept ook je kennis over verschillende handicaps en hoe we bij verschillende activiteiten kunnen werken aan het ontmoeten en communiceren met kinderen, jongeren en volwassenen, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Daarnaast geeft de training je een goed inzicht in het werk van de docent en hoe jij als student-assistent en onderwijsassistent een steuntje in de rug kunt zijn in de klas.

De opleiding omvat ongeveer 7 weken voltijdstudie.

Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd student- en docentenassistent bedraagt ​​€ 1.399, het gehele honorarium op één factuur. Of € 150, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Ellinor Wikman
Opgeleide leraar Opgeleide leerkracht speciaal onderwijs Ruim twintig jaar ervaring in het lerarenberoep Twaalf jaar werkzaam als leerkracht speciaal onderwijs

Hoofdleraar in Nederland,  Silfana Almakdase

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy