Gecertificeerd

Vastgoed Technicus

Beschrijving

Als vastgoedmonteur ben je als specialist verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van de technische installatie van het pand. De eigendommen die tegenwoordig in Zweden worden gebouwd, zijn technologisch zeer geavanceerd en de technologie ontwikkelt zich voortdurend. De toekomstige duurzame samenleving stelt totaal andere en hogere eisen aan ons vastgoed.

Werken als vastgoedmonteur betekent een grote verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de verschillende systemen in het pand. In jouw dagelijkse werkzaamheden zorg jij ervoor dat deze systemen werken zoals de vastgoedeigenaar wil en op basis van de verwachtingen van de huurder. Je beschikt over sociale vaardigheden, beschikt over een goede klantenservice en bent tegelijkertijd het gezicht van de vastgoedeigenaar.

De vastgoedsector heeft goed opgeleide en competente technici nodig. Er zijn zeer goede mogelijkheden om in het beroep te werken.

De opleiding omvat ongeveer 6 weken voltijdstudie.
U kan zelf uw studietempo sturen.


Aanmelding

We ontvangen je aanmelding graag schriftelijk via het onderstaande webformulier. of stuur ons een e-mail. Vermeld in je bericht voor welke beroepsopleiding of cursus je je
aanmeldt. Welkom bij Academy Online waar we je verder helpen op weg naar succes! Als je vragen hebt alvorens je aan te melden, stuur dan een e-mail
naar info@academyonlinenederland.nl

Aanmeldingsformulier

Betaling

De prijs voor de opleiding Gecertificeerd Vastgoed Technicus bedraagt ​​€ 1.625. U kan de hele opleiding in één keer vooraf betalen, of elke module apart (€ 270). Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

In deze prijs is inbegrepen:

  • Ingespeelde, gesproken lezingen en beeldmaterial
  • Oefeningen
  • Opdrachten die verbeterd worden door de docent
  • Doorlopende ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaat

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het aanmeldingsformulier in en geef aan hoe je wilt betalen of stuur ons een e-mail via info@academyonlinenederland.nl


Maker van Cursussen, Petter Magnusson
Bachelordiploma Politieke Wetenschappen | Informatica | Pedagogiek
Bestuurssocioloog - Economie en recht Jarenlange verkoopervaring in de verkoop van eengezinswoningen Docent beleggingsadvies Zelfstandig ondernemer en energieconsulent

Hoofdleraar in Nederland, Maarten Hermans
Gediplomeerd Architect
Interieurarchitect
Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy