Gecertificeerd

Vrijetijdsleider

Over het onderwijs

Als je graag met mensen werkt, met kinderen en jongeren, dan is onze opleiding tot vrijetijdsleider wellicht iets voor jou. Het gaat om het hebben van een empathisch vermogen, om jezelf in hun situatie kunnen verplaatsen, om hen te begrijpen en om hen leiding te kunnen geven.  Het werk is veelzijdig en gevarieerd. 

Het gaat erom de verbeeldingskracht en nieuwsgierigheid van kinderen aan te moedigen en te benutten, en hun eigen nieuwsgierigheid te gebruiken. Als naschoolse leider kun je werken in naschoolse centra, recreatiecentra, jeugdcentra of in kleuterscholen. Als je wilt weten hoe de werkgevers in jouw omgeving denken over jouw opleidingsachtergrond, vraag het hen gerust voordat je solliciteert.

Wanneer je je opleiding bij ons hebt afgerond, heb je een goede kennis van vrijetijdsbesteding als werk- en onderzoeksgebied.  Het salutogene leiderschap, d.w.z. het behouden en creëren van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid is een belangrijk en beslissend onderdeel van het werk van de vrijetijdsleider.  Een opgeleide vrijetijdsleider beperkt zich niet tot zijn werkterrein, maar is voortdurend op zoek naar nieuwe kennis, zowel op zijn eigen terrein als op andere aangrenzende werkterreinen.  Een van de vaardigheden die een gekwalificeerde vrijetijdsleider moet bezitten, zijn goede organisatorische vaardigheden. Daartoe behoort het kunnen plannen, uitvoeren, evalueren en verder uitwerken van gegeven opdrachten.

De afgestudeerde vrijetijdsleider moet in staat zijn de behoeften van degenen met wie hij werkt te ontdekken en zijn activiteiten aan te passen aan de doelgroep. De recreatieleider moet naast het Zweeds ook in een andere taal kunnen communiceren.  Afgestudeerde vrijetijdsleiders zijn een positief rolmodel en moeten binnen hun vakgebied eigen initiatieven kunnen nemen en zelfstandig uitvoeren. Leiders in de vrijetijdssector moeten ook in staat zijn hun eigen behoefte aan verdere scholing in hun beroep te onderkennen en op een bepaalde manier hun professionaliteit te ontwikkelen. Een gekwalificeerde vrijetijdsleider werkt efficiënt en effectief samen met de deelnemers uit zijn doelgroep en met anderen uit aanverwante beroepscategorieën.De opleiding omvat ongeveer 10 weken voltijdstudie.Registratie

Wij moeten uw melding schriftelijk ontvangen via het contactformulier.  

Vermeld op welke beroepsopleiding of cursus de aanvraag betrekking heeft. Welkom bij uw aanmelding en laat uw succesreis bij ons beginnen!

Als u vragen heeft voordat u zich registreert, kunt u een e-mail sturen

naar info@academyonlinenederland.nl

Registratieformulier

Betaling

Het opleidingsbedrag voor een Gecertificeerd Vrijetijdsleider bedraagt ​​€ 1.280, het gehele honorarium op één factuur. Of € 214, voor elke module vooraf. Alle vergoedingen zijn inclusief BTW.

De prijs is inclusief

  • Op het scherm opgenomen lezingen en beelden
  • Oefening taken
  • Informatie over indiening
  • Continue ondersteuning via e-mail en forum
  • Uitgifte en verzending van certificaten/diploma’s

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

Wij kunnen u een factuur sturen en u betaalt op onze bankrekening. Eén factuur voor het totaalbedrag of u kunt per module betalen.

U kunt ook betalen met Master- en VISA-kaart of PayPal.

Vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail en geef aan hoe u wilt betalen. info@academyonlinenederland.nl 


Maker van Cursussen, Ruth Arvidsson

Vrijetijdsleider
Leider van de meisjesgroep
Hulpbronleraar


Hoofdleraar in Nederland,  Silfana Almakdase

Toegang
Vanaf het moment dat je met de desbetreffende module start , heb je een heel jaar toegang tot alle modules van jouw opleiding .
Examen met certificaat
Nadat u met succes alle taken en examens heeft afgelegd en de training volledig heeft betaald, ontvangt u uw certificaat.
Eerlijke beoordelingen
De mening van onze studenten is belangrijk voor ons! Na afloop van de training vragen wij iedere cursist om een ​​eerlijke beoordeling.

Academy Online Nederland
info@academyonlinenederland.nl

Klik hier om contact met ons op te nemen

Education Made Easy